Robot megfogófej komponensek

Az AGS, vagy más néven Automation Greifsysteme Schwope GmbH egy német fémipari vállalat, akik a robot megfogófejek, megfogó rendszerek és azok alkatrészeinek gyártására specializálódott.

Alkatrészeik egyszerűek, ötletesek és könnyen szerelhetőek, így lényegesen megkönnyítik az automatizálás megtervezésének és kivitelezésének folyamatát, valamint lerövidítik a gépállási időt, amennyiben átszerelésre van szükség.

AGS - Automation Greifsysteme Schwope GmbH

Megfogó készleteink - mert készletben mindig jobban megéri...

PRECIGRIP KÉSZLET
PRECIGRIP KÉSZLET
A PRECIGRIP megfogóépítő készletet a megfogógyártás során szerzett több éves tapaszalat alapján fejlesztették ki.
Itt az a cél, hogy a megfogóelemeket 90 fokos tájolásban építsük fel és csak az aktív elemet, például a tapadókorongot, a csapfogót vagy a megfogó ujjakat tegyük állíthatóvá.
A szabványos megfogó moduláris rendszer összes alkatrésze kompatibilis ezzel.
- Nincs szükség hornyos anyára
- Magas merevség
- Csak egy szerszám szükséges
- Az alkatrészek utólagos behelyezése bármikor egyszerűen lehetséges
- 90 fokos tájolás
HORNYOS MEGFOGÓ KÉSZLET
HORNYOS MEGFOGÓ KÉSZLET
Szabványos megfogó építőkészletünk a jól ismert 25/25 hornyos szorítóprofilon alapul. Az alkatrészek kompatibilisek az Ön által ismert 10,14, 20,30-as szorító átmérőjű rendszerekkel.
Itt csak innovatív alkatrészeket talál.
Ez a több, mint 2500 különböző alkatrészt a gyakorlati tapasztalatok alapján, saját megfogószerkezetünkön keresztül fejlesztettük ki.
- Alkatrészeket tud hozzá kérni tőlünk
- Innovatív részletek

Tanácstalan, hogy milyen megfogóra lenne szüksége?

Az AGS moduláris megfogórendszere biztosítja, hogy minden alkalmazáshoz megtaláljuk a megfelelő megfogót, legyen szó lapos alkatrészekről, furatban történő megfogásról vagy rugalmas alkatrészekről.
Itt sokféle alkalmazáshoz talál ihletet.
Vákuumkorong
Vákuumkorong

A vákuumkorong a legegyszerűbb és legköltséghatékonyabb módja az alkatrészek kezelésének. Különböző alakkal, anyaggal és mérettel állnak rendelkezésre. Közvetlenül a profilhoz rögzíthető, merev, csavarható, rugós és emelőegységen keresztül.

Megfogó
Megfogó

A GZA megfogókat elsősorban a csonk megfogására használják. Különféle típusú megfogók állnak rendelkezésre. Az alkatrész azonban a megfogóval is megfogható. A megfogó jó alternatíva lehet a párhuzamos megfogók helyett.

Megfogó ujjak
Megfogó ujjak

Ha a széthúzó erők vagy a kezelési súly túl nagy ahhoz, hogy a vákuum tapadókorong már nem elegendő, akkor a GFI megfogó ujjait kell használni. Különböző méretűek és különböző ujjformák vannak. Működési tartomány: Egyszeres működésű, kettős működésű önreteszeléssel vagy anélkül. A moduláris rendszer a tartozékok széles skáláját kínálja.

Párhuzamos megfogó
Párhuzamos megfogó

Ha a betéteket vagy perselyeket, gyűrűket vagy csavarokat pontosan kell felvenni, akkor PAG ütőfogókat használnak. Itt különbséget teszünk a különböző méretek, a megfogó ujjak száma és a löketméretek között. A moduláris rendszerből származó adaptációs lehetőségek itt is optimálisan kihasználhatók mind a markolási, mind a rögzítési irányban.

Belső fújtató fogó
Belső fújtató fogó

Ha az alkatrészeket furaton keresztül fogja meg, akkor az IBG belső csőmembrános megfogó használható. Különböző méretek állnak rendelkezésre. A működési elv a tolás / húzás. A belső csőrugós megfogók a hosszabbító meneten keresztül nagyon egyszerűen integrálhatók a megfogórendszerbe.

Mágneses megfogó
Mágneses megfogó

Ha az alkatrész ferromágneses, akkor könnyen kezelhető MGR mágneses megfogókkal. Kezelési súly megfogónként 200-3000g. Léteznek elektromos vagy pneumatikus hajtású változatok. A közvetlenül a testen lévő prizmán keresztül az egység PreciGrip profilokhoz rögzíthető.

Textil fogó
Textil fogó

A textíliákat vagy rugalmas részeket, például textíliákat, habokat, SMC-t (Sheet Molding Compound), nem szőtt anyagokat NAG tűfogók kezelik. 4-32 tű használható. A tűk behatolási mélysége mindig könnyen állítható. A csatlakozás a tűfogó testén található prizmán keresztül történik.

Textil megfogó
Textil megfogó

A puha alkatrészek (textíliák, látványszövetek, szigetelőanyagok, szövött szövetek, SMC (Sheet Molding Compound) stb.) NAG tűfogókkal vannak megfogva. Ezek mind pneumatikus meghajtásúak. Léteznek kettős ütésű változatok, ami azt jelenti, hogy a tű 2 különböző hosszú mozdulatot tud végezni. A standard löketegységekkel való kombináció is lehetséges.

Vágó fogók
Vágó fogók

Az ANS fogókat akkor használják, amikor az alkatrészeket szét kell választani. Ezeket metszőfogóknak is nevezik, mert gyakran használják kimetszésre. Különböző méretű és különböző vágási szögű vágóbetétek léteznek. A nyírással egyidejűleg is tartható a szár.

Központosító zár
Központosító zár

Ha a megfogót vagy az egységet központosítani és reteszelni kell, akkor a ZVE központosító és reteszelő egységet kell használni. Ezek pneumatikus meghajtásúak, egyszeres vagy kettős működésűek. Kihallgatás lehetséges. Ez az egység kézi munkaállomásokon is használható tartócserére.

Alkatrészek ellenőrzése
Alkatrészek ellenőrzése

A megfogóban lévő alkatrészek jelenlétét az AGS alkatrészvezérlők TEK ellenőrzik. Leginkább akkor használatosak, amikor nem lehet vákuumszívóval (vákuumkapcsolóval) végzett felügyeletet végezni. Az alkatrészvezérlőkhöz rengeteg kiegészítő található a programban, szerelési anyagok, kábelek, csatlakozók és elosztók.

Jelenléti ellenőrzés
Jelenléti ellenőrzés

A TEK távvezérlés áramlásfigyelésre is használható. 1-600mm kapcsolási távolságok valósíthatók meg. Itt elérhetőek a rögzítési lehetőségek szinte az összes érzékelőhöz és kamerához a piacon.

Cyber in Systems Kft.

Székhely:
4183 Kaba, Hungary
Baross Gábor utca 46.
Adószám: 26328038-2-09

   

Elérhetőségek:
Email: info@cyberin.hu
Telefon: +36 70 425 3330


Copyright@2024 - Made with Mobirise